dilluns, 8 d’abril del 2013

CLOTXA I REUNIONS DEL CENTRE CULTURAL I GEGANTS 070413



CLOTXA 070413
El dia s’ha llevat preciós. Tot feia pensar en una bona jornada i així ha estat.
Un total de 120 persones ens hem reunit a Colldejou per celebrar la diada de la clotxa, tot rememorant els temps en els que els pagesos agafaven mig pa de pagès, l’obrien, hi sucaven tomàquet, all i ceba i hi embotien llangonissa i arengada. Un bon raig d’oli i un bon trago de vi i au, a treballar. Era el menjar de la jornada. Doncs un any més ens hem reunit al frontó per fer els preparatius i gaudir d’aquesta antiga menja. Hem obert el pa, l’hem torrat una miqueta a les brases i hem afegit la tomaca, l’all i la ceba amb la llangonissa i l’arengada i ens ho hem cruspit a la sala del ball. De postres una taronja gegant, cafès i licors per a tothom.
Agrair al Centre Cultural una jornada com aquesta, junt amb tota la gent que ha col·laborat i a tots els que hi heu participat.















REUNIÓ DEL CENTRE CULTURAL I DE LA COLLA DE GRALLERS I GEGANTS DE LA MOLA
S’ha presentat l’estat de comptes de l’entitat, tot presentant les activitats que s’han organitzat i que es faran des de la Revista Lo Collet, la Colla de Gegants i Grallers de la Mola i les Bitlles. Tot està en ordre.  Mentrestant, pel que fa als gegants hem parlat d’organitzar algun tipus d’acte per commemorar els vint anys de la colla i dels Fumats. S’ha pensat en organitzar una jornada al poble en la que ells en siguin part junt amb la gent assistent; sempre amb una bona excusa a nivell culinari pel mig. I com cada any es farà el possible per organitzar la trobada anual a Colldejou. Falta encara confirmar el calendari de trobades.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs