dissabte, 13 de setembre del 2014

V A BARCELONA. DIADA 2014

A l’hora indicada –les 13h- les colldejouenques i els colldejouencs érem davant del bus que ens havia de dur a Barcelona, on vam arribar-hi en poc més d’una hora i mitja en una llarga caravana de busos que serpentejava per l’AP-7. 





Deixats al Paral·lel vam accedir ben a tocar del nostre tram 45. Allà plegats vam dinar i ens vam refrescar. Posteriorment, ens vam fer una fotos de grup quan tots els que teníem previst trobar-nos ens vam trobar.





Així va arribar el moment de situar-nos al nostre tram i a la nostra franja sota un sol de justícia. Mentrestant, l’Espantall va fer les delícies dels presents remullant-los una bona estona al so de les gralles de la Tere, el Llorenç i la Xell. Així, transistor en mà, va arribar l’hora punta. Les 17:14h. Plegats vam cridar tot el que vam poder; les barres vermelles i grogues eren ben clares. I enmig del carrer els Xiquets de Reus van anar aixecant diversos castells immensos. Veies gent fins allà on t’arribava la vista.





Havíem d’estar als trams al voltant d’una hora però el cert és que molta gent preocupada pel la solana i el cansament va desistir i la senyera lentament es va anar desfent. Nosaltres encara vam ser dels que més vam aguantar. La gent va anar seguint carrer avall amb la intenció d’arribar a la Plaça de les Glòries, quan els Segadors marcaven el punt i final de la jornada.







Encara vam tenir temps de berenar-sopar plegats al voltant dels trams mentre se’ns posava la pell de gallina amb les imatges que es passaven per la televisió. I a les 20h de nou vam tornar a pujar al bus per fer cap a casa al voltant d’una hora i mitja més. La ràdio es va convertir en la gran protagonista de la tornada.


Va ser una gran jornada!

· Altres fotos a: IBLAMA BLOG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs